ΡΟΔΟ Cafe

Τα καλύτερα ραντεβού δίνονται στο ΡΟΔΟ

Καφές

Για τους λάτρεις του καλού καφέ, φιλικό και οικείο από την πρώτη στιγμή, με cozy χαρακτήρα που εμπνέει τις πιο ζεστές κουβέντες, το καφέ της καρδιάς μας, υπόσχεται όμορφες εμπειρίες.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Από έναν αχνιστό καφέ το πρωί, ένα από τα κρασιά που θα διαλέξεις το απόγευμα για να χαλαρώσεις ή το ποτό που θα σου φτιάξει τη διάθεση το βράδυ, μέχρι κάποιο από τα snack που θα βρεις στον κατάλογο ο οποίος θα ανανεωθεί στο επόμενο διάστημα, το ΡΟΔΟ CAFE πρόκειται να σε κρατήσει για όλες τις ώρες της ημέρας.

ΑΝΕΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Με έναν άκαπνο χώρο που θα λατρέψεις αλλά και ειδικό, θερμαινόμενο χώρο για καπνιστές, θα γίνει το all day cafe bar που αγαπάτε να επισκέπτεστε, ενώ μπορείτε να φέρετε και τα κατοικίδια σας αφού είναι pet friendly.

Η πιο γλυκιές μας απολάυσεις. Βάφλες, κρέπες... και όχι μόνο!

Είναι θέμα αισθητικής

Το καλαίσθητο εσωτερικό σαλόνι του με τα μοντέρνα στοιχεία δημιουργεί μια πιο ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

STRESS FREE

Ήδη από το πρωί στο ΡΟΔΟ μπορείτε να απολαύσετε τον πρώτο καφέ της ημέρας, σε μια ατμόσφαιρα χαλαρή και ανάλαφρη, που σας κάνει να ξεφύγετε λίγο από τα καθημερινά άγχη.

ΠΟΤΑ

Όσον αφορά το κομμάτι του ποτού, το ΡΟΔΟ έχει δώσει πολύ μεγάλη φροντίδα στον κατάλογο, την κάβα, καθώς και την λίστα cocktail του καταστήματος.

ΑΨΟΓΟ ΣΕΡΒΙΣ

Πάντε με χαμόγελο και προθυμία για την εξυπηρέτηση σας.

ΠΑΓΩΤΟ ΔΩΔΩΝΗ

Διαλέξτε γεύση παγωτού σε χωνάκι, βάφλα ή πάνω σε brownie. Με πάνω από 20 γεύσεις και συνδυασμούς με γαρνιρίσματα και επιλογές gourmet. Γλυκά που συνοδεύουν τα ροφήματα σας και σας φτιάχνουν τη μέρα, μέχρι γεύματα που θα παρασύρουν τον ουρανίσκο σας σε γευστικά παιχνίδια

Πάρτυ - Εορτασμοί

Γιορτή, γενέθλια ή κάτι άλλο; Αναλαμβάνουμε το φαγητό και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να περάσετε καλά!

Delivery

Καθημερινά με ένα τηλεφώνημα στο 26240 29181 η υπηρεσία Delivery θα σας παραδώσει στο χώρο σας οποιαδήποτε επιλογή σας από το γευστικό μας μενού.

Στην πιο όμορφη και καταπράσινη γωνιά της Αρχαίας Ολυμπίας.